Over ons

Over Han's Robot

Han’s Robot, opgericht in 2017, is een onderdeel van de Han’s Laser Technology Group. Han’s Laser Technology is een high tech beursgenoteerd bedrijf uit Shenzhen. Han’s Robot is begonnen met meer dan 100 werknemers van de Han’s Motor divisie, één van de andere divisies.

De kennis over motoren en controllers waren al aanwezig en dit leidde tot een preciesere robot voor de Aziatische markt waar in het solderen hoge eisen werden gesteld aan de robot. Han’s Motor wist deze kennis om te zetten in de Elfin Robot. Een innovatieve Collaborative Robot, oftewel Cobot, met de hoogste precisie en dat voor de beste prijs op de markt. De robots zijn vooral ontwikkeld om toegepast te worden in de industrie, gezondheidszorg, logistieke toepassingen, service en nog meer. Han’s Robot heeft alle kennis en componenten zelf in huis en volledig ontwikkeld. Alle robots worden in huis geassembleerd en getest voor de beste kwaliteitswaarborging.

Buiten de Elfin Robot heeft Han’s Robot nog meer producten op de markt gebracht, waaronder een Delta Robot, een AGV, Scara en nog andere type robots. Voor de Europese markt is dit voorlopig de Elfin en de Star AGV, een Automated Guided Vehicle. Alles is CE gekeurd en voldoet aan de Europese normen voor Collaborative Robots.
Shenzhen is het technologische hart van China en Han’s Laser is een miljardenbedrijf met ambities om de wereld te veroveren. Han’s Robot werkt veel samen met hoog aangeschreven universiteiten om hun producten zoveel mogelijk te kunnen door ontwikkelen en te vernieuwen.

nl_NL